10 найстильніших жіночих сумок і трендів сезону осінь-зима 2023/2024

02.10.2023 Статті

Щосезону незмінно постає одне й те ж питання: в яку сумку інвестувати кошти, коли хочеться справді трендовий аксесуар? На зміну лаконічним варіантам та природним відтінкам цієї осені приходять найстильніші сумки, які гучно заявляють про себе. Прикрашені намистинами чи ланцюгами, зі штучного хутра чи ефектом металік, мініатюрні або розміру XXL - у найближчі місяці сумки не тільки виконуватимуть свою практичну функцію, а й задаватимуть настрій вашим look-ам. 


Ми проаналізували модні покази світових дизайнерів та зібрали десять головних трендів стильних сумок сезону осінь–зима 2023/24. Ще більше гайдів і порад із догляду за шкіряними аксесуарами шукайте в блозі FashionMix. 


Ланцюжки

Головний хіт сезону осінь-зима 2023/2024 - сумка на ланцюжку. Модний елемент у вигляді ланцюга може бути металевим чи пластиковим, матовим чи глянцевим/блискучим. Крім того, ланцюжок на сумках цього сезону може бути товстим або тоненькими, реалізованим як у вигляді ремінця для запʼястя або передпліччя, а також у вигляді довшого ланцюжка, що дозволить носити стильні сумочки в стилі кросбоді.


10 самых стильных женских сумок и трендов сезона осень–зима 2023/2024

Варіант із ланцюжком від бренду FashionMix у чорному кольорі:  


Міні-тоут

Міні-тоут - відмінний вибір для офісного look-а. Стриманий і навіть дещо суворий формат такої сумки чудово впишеться у діловий образ із брючним костюмом, спідницею олівець чи сукнею футляр. Водночас стильні шкіряні сумки жіночі тоут будуть доречними також на діловій вечері, під час відвідин ресторану чи на будь-якій іншій важливій події.


Ефект шкіри пітона чи крокодила (штучна або натуральна шкіра)

У новому сезоні осінь–зима 2023/2024 у дизайнерів зʼявилася нова пристрасть - сумки оливкового, хакі чи яскравого червоного відтінків з тисненням під пітона або крокодила. Так, можна вибрати анімалістичну сумку через плече, клатч із «хижим» принтом, який можна носити в руці або під пахвою та інші варіації. 


10 самых стильных женских сумок и трендов сезона осень–зима 2023/2024

Сумка жіноча з ефектом пітона в шкірі від бренду FashionMix у чорному кольорі:  


Мʼякі та стьобані сумки

Мʼякі форми та графічні лінії малюють контури нової класики. Звертайте увагу в новому сезоні на мʼякі сумки з маленькою ручкою, великі стьобані клатчі чи лаковані стьобані стильні сумки-шопери.


Мʼяка сумка жіноча від бренду FashionMix в приємному бежевому кольорі:  


Сумки-хобо

Місткі шкіряні сумки у формі півмісяця - один із головних трендів осені 2023 року. Такий аксесуар дуже зручний та практичний. Хобо зі шкіри добре зберігають форму і є зносостійкими. Крім того, у сумку легко поміститься багато різних речей. 


Сумка-клатч

Його величність клатч тріумфально повертається на подіуми! Тільки цього разу в значно більших параметрах та в більш неочікуваних фактурах. Тепер, плануючи свій наступний вечірній вихід, можна не обирати між помадою, телефоном і люстерком - у клатч може поміститися навіть змінна пара взуття. Доповнити аксесуаром можна брючний костюм чи навіть просту комбінацію з джинсів та футболки.


Екохутро

Сумки, в які хочеться закутатися, як у ковдру, стануть цієї осені вашими стильними супутниками. Обирайте масивні рюкзаки, яскраві клатчі чи компактні сумки з екохутра та міксуйте їх з іншими такими ж cozy-речами.


Ефект металік

Металік цього сезону заполонив подіуми. Попри всю свою святковість, сумки і клатчі зі срібним чи золотим фінішем ідеально гармоніюють з речами базового гардероба. Дозвольте собі сяяти без гучного приводу!


Розмір XXL

Ще один тренд, який на нас чекає цієї осені та зими, — сумки розміру XXL. У такий аксесуар точно поміститися все необхідне. Однак є і мінус — сумка може бути надто важкою, якщо її дуже завантажити.


10 самых стильных женских сумок и трендов сезона осень–зима 2023/2024

Місткий шопер від бренду FashionMix в чорному кольорі:  

 

Подвійна гра

Ми у FashionMix переконані: краще, ніж одна сумка, може бути тільки дві. У новому сезоні бренди з усього світу пропонують носити два аксесуари одночасно. Комбінуйте різні форми, поєднуйте кілька відтінків або носіть сумки різних розмірів разом.


Мініатюрна стильна сумочка від бренду FashionMix у відтінку тауп, яку можна поєднувати з більш габаритними аксесуарами:  


Більше стильних жіночих сумок можна купити в Україні на сайті FashionMix. Шукайте свій варіант на сайті або пишіть нашим менеджерам, і кваліфіковані фахівці допоможуть підібрати відповідний варіант під ваш гардероб і стиль життя.

29806
Будь ласка, зачекайте...