«Привіт, багет»: найтрендовіші моделі жіночих сумок у 2022 році

21.09.2022 Статті

З настанням пандемії жіночі сумочки були у "творчій відпустці" і на якийсь час відійшли в задній план гардероба. Нікому не потрібен був аксесуар, щоб перенести бальзам для губ з кухонного столу на приліжкову тумбу - нехай навіть трендовий і якісний.


Тепер сумки знову активно вриваються в fashion-індустрію, з'являються нові тенденції та тренди. Знову в моді аксесуари, розшиті блискітками і немов створені для дискотек, жіночі сумки на ремені з ланцюжком, oversized-шоппери, елегантні клатчі-конверти і яскраві сумки в стилі нульових. У нашому матеріалі - всі найтрендовіші моделі, яким забезпечений soldout у новому сезоні 2022/2023.


Тоут

Якщо вам приїлися моделі crossbody або потрібен більш місткий варіант, придивіться до об'ємної сумки-тоут. Виберіть модель у класичних чорно-коричневих тонах або світлу сумку - такий варіант підійде як для офісного look-а, так і на вихід.


Сумка з ручкою-ланцюгом

Сумки з ручкою або ремінцем у вигляді ланцюга займають провідну позицію в модних рейтингах і залишаться в тренді прийдешньої осені. Якщо ви любите експериментувати, можна вибрати модель з шипами або класичний варіант, який ефектно доповнить ремінець-ланцюг. Приклад в інтернет-магазині FashionMix - модель FM0807C, виконана з натуральної італійської шкіри. Сумка добре поєднується з тренчкотом, діловим стилем і яскравими look-ами.



Багатофункціональні сумки

Численні кишені, відділення для пляшки води - багатофункціональні аксесуари можна носити на поясі, або віддати перевагу мініатюрній, але функціональній сумці для грошей, кредитних карт і помади. Наприклад, модель FM0839B, хоч і не призначена для транспортування ноутбука, але вмістить у себе все необхідне. 


У стилі диско

У новому сезоні повторюється прагнення дизайнерів вивести в авангард рясно декоровані, розшиті блискітками і стразами моделі сумок для любителів вечірок і стилю диско. Однак з таким аксесуаром потрібно не втрачати пильність і за можливості обзавестися також класичними моделями: сумки в стилі диско пасуватимуть не до всіх нарядів. Або можете обзавестися такою сумкою і використовувати її винятково на вихід: до ресторану з декорованою сукнею та взуттям на тонких підборах або шпильці, на тематичну вечірку або в нічний клуб. 


Міні та максі моделі

Екстремальні пропорції сумок стали предметом дебатів у fashion-індустрії ще позаминулого року - але не втратили своєї актуальності у 2022-му. Наприклад, у моделі FM0930D вистачить місця для всього потрібного (і навіть більше), а в невеличкій моделі FM1016B через плече і з акцентним елементом достатньо простору для таких must-have позицій, як гаманець, візитниця, ключі, гребінець, улюблені парфуми і помада.



Замки

Дизайнери одягу і модельєри вирішили додати на сумки як елемент декору масивні замки не просто так. Це символ-нагадування про кохання, що відсилає до замочків, які вішають закохані на мостах у великих містах по всьому світу. 


Сумка-відро

Класичні сумки-відра із завидною періодичністю повертаються на подіуми і на полиці шоурумів. Цього разу гучний камбек аксесуарів цього фасону пов'язаний із трендом на маскулінність і масивні аксесуари. Причому за прогнозами fashion-експертів, мода на сумки-відра збережеться і наступного року. 


Циліндрична форма

Усе нове - добре забуте старе. Саме тому у весняно-літньому сезоні однією з найпопулярніших моделей стала подовжена сумка циліндричної форми. Причому це універсальний варіант для тих, хто не любить купувати велику кількість аксесуарів "під кожен випадок". Сумки-циліндри нейтральних відтінків пасуватимуть до офісного дрес-коду і до гардероба для особливих зустрічей. 


Багет

Fendi 1997 року випустив сумку Baguette для носіння під пахвою. З такою моделлю з'явилася в серіалі Sex and the City ("Секс у великому місті") Керрі Бредшоу. Вона скрізь ходила з багетом, а в модному домі Fendi навіть запустили рекламний кампейн з акторкою, яка зіграла Керрі - Сарою Джессікою Паркер. 


Підсумок - шалена популярність: сумки моделі багет розкуповували швидше, ніж у шоуруми надходила нова партія.


Так аксесуар став історичним символом 90-х. Однак і сьогодні судити про сумку як про запорошену вінтажну знахідку з горища не варто - багети практично не залишали модні будинки і подіуми. Як і більша частина трендів 1990-х і 2000-х років, сумка-багет повертається. Її вже можна зустріти у it-girls, редакторів глянцю, а також у зірок рівня Кендалл Дженнер і Белли Хадід.


«Привет, багет»: самые трендовые модели сумок женских в 2022


Декілька сумок разом

Уже другий рік у фешні працює модний прийом, для якого зовсім не потрібно обзаводитися новими аксесуарами - сети з кількох сумок. Їх потрібно носити одночасно, бажано на одному плечі. Причому сумки не обов'язково мають бути одного кольору або виконаними з аналогічного матеріалу - що контрастнішими будуть поєднання, то краще. 


Наприклад, найвідоміших моделей та інфлюенсерів-"мільйонників" часто можна зустріти з тканинним або шкіряним габаритним шопером у поєднанні з мініатюрною сумочкою на ланцюжку. Купити жіночу сумку, яка пасуватиме до вашого гардеробу, у FashionMix допомагають кваліфіковані консультанти. Залишайте свій запит на сайті або зв'яжіться з нами за номером, щоб отримати безкоштовну консультацію. 


Модні яскраві сумки 2022 року весна-літо

Яскраві аксесуари допомагають зробити look цікавішим, додати акцентну деталь або підкреслити інші барвисті елементи образу. У весняно-літньому сезоні 2022 сумки б'ють усі рекорди за яскравістю. Чи це не плюс? Різноманітність барвистих моделей стане ковтком свіжого повітря після затяжної зими.


Дизайнери одягу і модельєри у 2022 році роблять ставку на яскраві і незвичайні поєднання, ефектні патерни і незвичайні форми. Серед інших трендів варто виділити екохутро, бахрому і великі принти. Купити модну сумку жіночу можна в інтернет-магазині FashionMix. Відмінні риси наших сумок - тонка італійська шкіра і багата палітра відтінків. На сайті представлені елегантні моделі, класичні прямокутні клатчі для вечірнього гардероба, компактні сумки-відра та інші варіанти, які збережуть актуальність у наступному сезоні. 


Епоха домінування "важкого люксу" залишається позаду. Міленіали все частіше віддають перевагу локальним брендам, а також практичності сумки і незвичайному дизайну. Станьте однією з власниць якісних і непересічних аксесуарів! А підібрати модель допоможуть висококваліфіковані менеджери FashionMix.

2180
Будь ласка, зачекайте...