Шкіряні сумки жіночі: як поєднувати з одягом у повсякденному житті?

10.01.2024 Статті

Чимало жінок постійно ставлять собі одні й ті ж запитання: який універсальний колір шкіряних сумок жіночих? На яку форму та розмір орієнтуватися? І, головне, з чим носити різні форми, кольори й фактури сумок? Проаналізували й зібрали поради стилістів на сезон зима-весна 2024!


Головні поради щодо вибору й носіння аксесуара  

Як вибрати якісні шкіряні жіночі сумки, щоб вони ідеально вписалися в різні стилі? 


  • Якщо ви прагнете вибрати максимально універсальну сумку, зверніть увагу на аксесуари сучасного класичного стилю в пастельній палітрі.
  • Якщо у вас на роботі є дрес-код або акцент на корпоративному кольорі одягу, підберіть сумку, що підійде до взуття чи одягу, наприклад, до сукні футляр або костюмної групи піджак + штани/жакет + спідниця-олівець. Такий look виглядатиме стильно й гармонійно.
  • Якщо ви хочете придбати сумку, яка зробить цікавий акцент у вашому образі, зверніть увагу на сумки яскравої палітри або стилю колор-блок (це поєднання кількох кольорів в одній сумці), або з масивною фурнітурою. 


Вписуємо сумку в look правильно

З чим носити найпопулярніші моделі сумок? Зібрали поради у фірмовому гайді FashionMix. 

Кожаные сумки женские: как совмещать с одеждой в повседневной жизни? Базовый гайд от FashionMix


Брифкейс чи елегантний портфель

Ідеальний варіант для жінок, які шукають стильну сумку для роботи, навчання, ділових зустрічей, відряджень і коротких подорожей. Місткість брифкейсу дозволяє носити в ньому цінні папери формату A4, ноутбук, планшет, телефон і гаманець чи картхолдер. 


Брифкейс можна носити за ручку або за допомогою шлейки, що здебільшого входить в комплект. Поєднуйте аксесуар із діловим костюмом та шкіряними туфлями чи чоботами. Також допустимо носити брифкейс із джинсами та класичними білими футболками.


Поясна сумка (бананка)

Практичність та компактність — ключові якості такої сумки. Носити бананку можна не лише на поясі, а й на стегнах та плечі. Така сумка чудово поєднується зі спортивним одягом, а також із речами у стилі casual. Ви можете комбінувати її з джинсами, светрами та шкірянкою. 


Зі взуття до бананки найбільше пасують кросівки, кеди, сліпери, еспадрильї та інші варіанти на низькому ходу. Ви можете вибрати шкіряні сумки в Україні цієї моделі в інтернет-магазині FashionMix. На сайті ви знайдете трендові та якісні варіанти з натуральної італійської шкіри різних розмірів, форм і відтінків. 


Шкіряний рюкзак

Безпрограшний варіант для людей, які ведуть активний спосіб життя та люблять подорожувати. Шкіряні рюкзаки поєднуються практично з будь-яким одягом. Їх можна сміливо комбінувати з джинсами, класичними штанами вільного крою, сорочками, вільними светрами, толстовками, шкірянкою та паркою. Мініатюрні рюкзаки можна комбінувати навіть зі спідницею-олівець та «човниками» чи черевиками на підборах. 


Габаритні сумки-«редикюлі»

Це чудовий варіант, щоб виглядати стильно в подорожі чи відрядженні. Поєднуйте зі спортивним одягом та взуттям чи з класичним стилем залежно від ситуації та умов поїздки. 


Мініатюрні сумки (клатч, седл та інші)  

Мініатюрні сумки зазвичай використовують для особливих подій: наприклад, беруть із собою в ресторан, на бізнес-вечірку, конференцію тощо. Вони найкраще поєднуються з вечірніми нарядами. Можна використовувати як лаконічні варіанти з мінімалістичною фурнітурою, так і аксесуари, рясно декоровані вишивкою, паєтками, заклепками та іншими деталями. 


Сьогодні багато стилістів рекомендують поєднувати, на перший погляд непоєднувані рішення — наприклад, носити шифонову сукню з кросівками. Такий варіант виглядає стильно, свіжо й оригінально. Крім того, це зручно, особливо якщо попереду тривала прогулянка або ж ви в подорожі у справах та потрібно багато пересуватися з однієї локації на іншу. Проте сумка в будь-якому випадку має поєднуватися принаймні з частиною обраного look-у.   


Дизайнери українського бренду FashionMix обʼєднали в кожній моделі сумок найбільш актуальні, оригінальні, модні форми, фактури, кольори та деталі. Тому кожна сумка нашого бренду виглядає якісно, модно та зберігатиме відповідність трендам впродовж довгих років. Замовляйте шкіряні сумки від виробника на сайті та залишайтеся стильними й яскравими разом із FashionMix!

951
Будь ласка, зачекайте...