10 жіночих шкіряних сумок, які підійдуть до будь-якого класичного образу

06.07.2021 Статті

Грамотні вкладення в сумки і правильний вибір аксесуара допоможуть забезпечити гардеробу універсальність. Вони ж позбавляють від необхідності щосезону купувати нові моделі та роздумів, чим доповнити образ або який аксесуар підібрати до взуття. Команда FashionMix зібрала 10 варіантів функціональних шкіряних сумок, які впишуться в класичний стиль - від повсякденних і ділових до образів на коктейльні вечірки.


Яку сумку обрати до класичного образу

Термін "базовий гардероб" стосується навіть аксесуарів. Щоправда, на відміну від одягу, форму і колірні рішення сумок підбирають залежно від основного гардероба, верхнього і повсякденного одягу, а також виходячи зі способу життя і вподобань у моді. На це варто орієнтуватися, замислюючись про універсальну "базу" аксесуарів. Прислухавшись до порад стилістів і проаналізувавши свій гардероб, ви зможете правильно вибрати сумку і вирішити вічні проблеми щоденних зборів.


Крос-боді

Шкіряна сумка крос-боді - лаконічна модель через плече. Це ваш must-have у повсякденному гардеробі. Таку модель можна взяти з собою в останню мить, поклавши в неї найважливіше і вирушивши у справах. Віддавайте перевагу універсальному кольору і моделям з регульованим ремінцем. Його довжину ви зможете змінювати залежно від вбрання.


10 женских кожаных сумок, которые подойдут к любому классическому образу


Стильні сумки у вигляді торби

Модель сумки торба доповнить класичний стиль в одязі та дасть змогу зібрати з собою максимум речей. Це новий тренд сезону, що повернувся з 70-х. Головна перевага аксесуара - зручність і розслаблений настрій, який аксесуар надає будь-якому образу - від повсякденного до ділового. Сумка-торба впишеться під сукню, костюм і навіть доповнить варіант із денімом. Незважаючи на універсальність моделі, ми рекомендуємо звертати увагу на матеріал виготовлення сумки. Шкіру оптимально обирати для ділових look-ів, а моделі з соломи - для прогулянок, пікніків або поїздок на пляж.


Вечірній клатч

Клатч - стримана, лаконічна модель у вигляді конверта. Популяризував модель Крістіан Діор у повоєнний час. Сьогодні клатчі прикрашають дорогоцінним камінням, стразами, бісером і текстилем. Їх можуть виготовляти з ланцюжком, на тонкому шкіряному ремінці або без ручки. Вони чудово доповнюють спідниці та сукні, пасуватимуть до штанів і класичного пальта або тренча. Можна скласти офісний look, вибравши, наприклад, картаті штани, яскраву блузку, шкіряні човники і клатч.


10 женских кожаных сумок, которые подойдут к любому классическому образу


Шоппер

Модель дивує своєю функціональністю - сюди помістяться і ноутбук, і ланч-бокс. Така сумка стане оптимальним вибором для тих, хто працює в офісі та любить брати з собою багато речей. Вона ж може замінити численні пакети під час походів у супермаркети. Аксесуар призначений для щоденного носіння і підійде до будь-якого повсякденного одягу. В офіс підійдуть моделі універсальних відтінків зі шкіри або замші. Для літніх вилазок рекомендуємо вибирати солом'яні та бавовняні сумки.


Сумка-купол

Це модель невеликих і середніх розмірів із закругленими кутами. Виготовляють сумку-купол на коротких ручках або з довгим ремінцем. Сумку рекомендують носити на напівзігнутій руці. Аксесуар доповнить стриманий офісний стиль. Він добре поєднується з багатьма образами. Пасуватиме до спідниці-олівець або штанів зі стрілками та з високою посадкою, жакета по фігурі й елегантних човників.


Сумка-конверт

Стильні жіночі сумки цієї моделі часто призначаються для носіння на тонкому ремінці в області талії. Їх можна надягати поверх жакета, сукні або тренчкота. Модель має гарний вигляд зі спідницею-олівець, оксфордами або балетками, а також із класичними штанами і блузами. Аксесуаром невеликих розмірів можна навіть доповнювати вечірні сукні. У цьому разі підійдуть моделі універсальних кольорів, а також сумки-конверти золотистого і сріблястого тонів.


Сумка з ланцюжком

Аксесуари на ланцюжку бувають прямокутними, круглими, квадратними та у формі трапеції. Забезпечують витонченість навіть повсякденному образу. Підійдуть також для походу на вечірку або до ресторану, а суворому business-костюму така сумка додасть нотку елегантності. Крім того, носіння аксесуара цієї моделі візуально робить фігуру стрункішою.


Сумка-сідло

Невелика модель з округлим низом за своєю формою дійсно нагадує сідло. Таку сумку легко поєднувати з великою кількістю звичних елементів гардероба. Стильний вигляд має модель saddle bag у поєднанні з укороченими штанами, жакетом з деніму, а також з оксфордами чорного або коричневого кольору.


Стьобана сумка

За моду на стьобані сумки варто дякувати Коко Шанель. Аксесуар з'явився в лютому 1955 року, користувався особливою популярністю серед лікарів і військових, поки модель не перекочувала в повсякденний гардероб. Стьобану сумку досі обирають адепти мілітарі стилю. Крім того, вона доповнить елегантну спідницю-олівець і балетки. Сьогодні можна зустріти шкіряні жіночі сумки з фактурою ромби, квадрати та кола. Причому незалежно від обраного варіанту, стьобана сумка підійде під різні типи фігури. Можна вибрати як мініатюрний розмір, так і модель, яка вмістить у себе навіть папку з важливими документами.


Сумка-дипломат

Це модель для ділових людей. Підійде юристам, офісним працівникам і підприємцям. У класичному варіанті сумка оснащується короткою ручкою і може містити систему захисту від розкриття у вигляді замка. Розмір аксесуара може варіюватися від середнього до великого. Бренд FashionMix як сировину для сумки-дипломата використовує натуральну італійську шкіру зі зразком полотна, який ви знайдете всередині кожного виробу.


Як правильно обрати сумку

Як підібрати сумку до класичного образу? Насамперед орієнтуйтеся на свій спосіб життя. Наприклад, для носіння в офіс або університет оптимальним вибором стане сувора ділова сумка, а для шопінгу віддайте перевагу виробу на довгому ремінці або моделі шоппер. Крім того, сумку важливо вибирати залежно від типу фігури. 


Дівчатам з об'ємами рекомендуємо зупинитися на аксесуарах середнього і великого розмірів. Мініатюрні моделі візуально зроблять фігуру більш важкою. І навпаки, порівняно з тендітними дівчатами занадто великий аксесуар матиме непропорційний вигляд. Невеликі сумки також розраховані на мінімум речей, тому з ними часто доводиться брати пакет. Подібне поєднання може зіпсувати продуманий діловий образ.


10 женских кожаных сумок, которые подойдут к любому классическому образу


Який колір жіночої шкіряної сумки обрати

Якого кольору сумка пасуватиме до всього? Безпрограшний варіант "на кожен день" - сумки сірого, сіро-бежевого і сіро-коричневого відтінків. Гармонійно виглядатиме практично з будь-яким образом також сумка блакитного і нюдових тонів. Якщо у вашому гардеробі багато яскравих речей, придивіться до лимонних, м'ятних або бірюзових відтінків. Можна також вибрати модель у неонових відтінках, з яскравими акцентними вставками або фактурним принтом. Зверніть увагу, що такі сумки підійдуть далеко не до кожного ділового вбрання. 


Купити сумку жіночу шкіряну в FashionMix просто! Ми консультуємо з усіх питань, надішлемо додаткові фото, а також допоможемо підібрати модель залежно від вашого стилю та особистих уподобань. Більше порад про те, як вибрати модний аксесуар і чим відрізняється натуральна шкіра від штучної, читайте в блозі.

1501
Будь ласка, зачекайте...