11 найпотрібніших речей для дівчат, які мають бути в сумочці щодня

17.06.2021 Статті

Кількість жартів про місткість жіночої сумки вже наздоганяє анекдоти про білявок. FashionMix пропонує наповнювати цей аксесуар лише найнеобхіднішим. Предмети, які повинна мати кожна дівчина з собою - у подорожі, відрядженні чи просто на прогулянці в центрі міста - вміщуються в сумки з асортименту FashionMix. Виберіть місткий і стильний аксесуар високої якості, який стане відмінним доповненням вашого образу!


11 самых нужных вещей для девушек, которые должны быть в сумке каждый день


Блокнот для нотаток

Вибирайте блокнот, який поміщається в невеликі сумки жіночі, щоб усі ідеї та плани завжди були під рукою. А гарний дизайн послужить мотивацією частіше робити записи, а також привчить до дисципліни й організованості. Стильне і лаконічне оформлення буде актуальним сьогодні і через 20 років. На ринку канцтоварів ви також можете знайти спеціальні дизайнерські блокноти з порадами, рецептами страв або способами управління особистим часом.


Бальзам для губ або гігієнічна помада

Хочеться відчувати смак манго на губах і атмосферу спекотних тропіків навіть в умовах холодного міста? Ароматизовані бальзами для губ і гігієнічні помади забезпечать захист шкіри губ у морозну вітряну погоду і допоможуть запобігти розтріскуванню. Якісний засіб також стане незамінним влітку. В опалювальний період він сприятиме загоєнню ранок і попередить сухість шкіри губ. Можливо, бальзам навіть надихне на нову подорож.


11 самых нужных вещей для девушек, которые должны быть в сумке каждый день


Крем для рук

Засоби для догляду за шкірою рук - must-have у жіночих сумках для літа та холодної погоди. Крем для рук забезпечує зволоження та живлення шкіри, усуває сухість і захищає від перепадів температур. Обирайте засіб, який добре вбирається, робить шкіру еластичною, шовковистою та м'якою. Рекомендуємо віддавати перевагу зволожувальним кремам з фізіологічним складом і високоактивними рослинними компонентами. 


Добре зволожують, наприклад, олія ши, жожоба і кокоса, а також ефірна олія літсеї кубеби. Центелла азіатська, насіння соєвих бобів і екстракт граната захищають від пересихання і підвищують еластичність шкіри. А екстракти алое або моркви сприяють загоєнню і якнайшвидшому відновленню ніжної шкіри рук.


Корисний перекус

Healthy-перекус - ваш захист від переїдань протягом дня шкідливими солодощами, борошняним, фаст-фудом та іншими швидкими вуглеводами. Такі перекуси миттєво насичують, але триває відчуття насиченості недовго. Крім того, є ризик набрати зайві кілограми. Здоровим вважається перекус продуктами з високим вмістом протеїну та повільних вуглеводів. Калорійність такої їжі відносно невисока, проте цей перекус забезпечує довготривале енергетичне "підживлення", прискорює обмін речовин і сприяє росту м'язової тканини. 


Для того щоб встигати більше і не втомлюватися впродовж дня, зробіть паузу і влаштуйте перекус без ризику зайвих сантиметрів на талії. Підійдуть горіхи, фрукти - як свіжі, так і сушені, - овочі, цільнозернові хлібці та кисломолочні продукти. Можна приготувати з собою смузі на основі фруктів і овочів або взяти в офіс домашню гранолу.


Павербанк

Телефон не витримує навантаження і холоду? Тримайте в сумці компактний павербанк. Сучасний смартфон забезпечить власнику можливість спілкування та отримання необхідної інформації практично повсюдно. У багатьох ситуаціях він допоможе не втратити зв'язок з оточуючими.


Щадний гребінець для волосся

У будь-яку сумку через плече поміститься невеликий гребінець. Головне правило вибору девайса: гребінець не повинен виривати волосся. Скажіть "ні" металевим брашам, замінивши їх керамікою. Дерев'яні гребінці мають бути ідеально гладкими, без натяку на зарубки.


Матувальні серветки для обличчя

Матувальні серветки - це догляд нового покоління для красивої, чистої та здорової шкіри обличчя. Вони усувають жирний блиск, очищають забруднення, видаляють чорні цятки та звужують пори. А ще - зволожують, охолоджують і зміцнюють шкіру, також підвищуючи її еластичність і пружність.


Скребок гуа-ша з натурального кварцу

Скребок гуа-ша допомагає повернути або підтримувати тонус шкіри та чіткість ліній обличчя. Він усуває набряклість, запобігає появі зморшок, вирівнює тон обличчя, виділяє вилиці. Девайс знімає напругу в м'язах обличчя, активізує лімфатичну систему і прискорює місцевий кровообіг, що допомагає боротися з набряками, а також домогтися природного сяйва і здорового рум'янцю. Найпопулярніші мінерали, які застосовують під час виготовлення скребків гуа-ша - рожевий кварц і нефрит. Зверніть увагу, що мінерал має бути натуральний. 


Кажуть, одного скребка достатньо, щоб почати сяяти. Зникає набряклість, риси обличчя стають виразнішими. Шкірі повертається тонус - і ви готові підкорювати світ. Але пам'ятайте: магія працює, якщо користуватися девайсом регулярно, мінімум п'ять хвилин на день.


Ефірна олія анти-стрес

Стрес - це нова норма, особливо якщо ви живете у великому місті, ваша робота вимагає комунікації з людьми, а рівень стресостійкості вироблений відносно низький. Боротися зі стресом або зовсім його уникати немає сенсу. Однак можна змінити своє ставлення до стресових ситуацій - наприклад, менше звертати уваги на дратівливі чинники. Або пом'якшувати їхній вплив на організм за допомогою ефірних олій, які можна взяти з собою навіть у наймініатюрнішій сумці на пояс: 

  •  валеріани;
  •  ромашки; 
  •  жасмину; 
  •  материнки; 
  •  лаванди; 
  •  мірри; 
  •  ладану; 
  •  м’яти;
  •  ветивера;
  •  ялівцю. 

А за допомогою ароматів лимона, кипариса, герані, бергамота або кориці можна підвищити емоційний тонус і настрій. Зверніть увагу, що олія бергамоту фототоксична. Після її нанесення на шкіру може виникнути негативна реакція при виході на вулицю в сонячну погоду. Ефірні олії найкраще змішувати: наприклад, у 30 крапель ефірної олії лаванди додати 17 крапель олії солодкого апельсина, 15 крапель ветівера, 7 крапель олії ромашки і 3 краплі бергамота. Суміш можна використовувати для аромалампи або брати з собою у вигляді спрею.


Санітайзер (мініатюрник дезінфектор для рук)

Пандемія змусила переглянути погляд на речі, які існували ще задовго до переворотного 2020-го року. Санітайзер замінив звичні вологі серветки і став повсюдним засобом для дезінфекції рук або поверхонь. Лайфхак: санітайзер можна приготувати і самостійно. У 100 мл чистого спирту додайте 30 мл води і 7 мл гліцерину (його можна купити в аптеці). Етиловий спирт 96% вбиває більшість бактерій, а гліцерин пом'якшує його вплив на шкіру. Не рекомендується використання антисептика вдома, дітям кожні кілька годин, а також після мила для рук. Крім дезінфекції, санітайзери руйнують природний бар'єр шкіри, збільшують ризик розвитку алергії, дерматиту та акне. А тому користуйтеся ними тільки за потреби. 


Навушники

Музика може змінити на краще навіть найгірший день, а нудну поїздку зробити більш цікавою і корисною. Наприклад, у подкасті "Прорив" можна послухати інтерв'ю з успішними людьми - про те, як вони розвивали кар'єру або бізнес, якій освіті віддали перевагу і як ставляться до критики щодо своєї діяльності. Тема подкастів із FEDORIV VLOG - бізнес та українські підприємці. Вони допоможуть розібратися, куди рухається бізнес і в якій ніші краще заснувати свій. Класика подкастів - TED Radio Hour, забезпечить порцію must-listen аудіолекцій для всіх. Увімкніть улюблений плейлист або новий випуск шоу. Подивіться навчальні ролики на YouTube або TedTalks - причин носити з собою навушники явно вистачає. 


Купити сумку жіночу з натуральної італійської шкіри можна на сайті FashionMix. В асортименті ви знайдете сумки, гаманці та поясні сумки з високоякісного полотна. Усередині кожної моделі ви знайдете шматочок шкіри - зразок матеріалу. Фахівці консультують з усіх питань у чаті та за номером телефону.

11408
Будь ласка, зачекайте...