6 причин придбати шкіряну сумку, якщо ви ще цього не зробили

08.09.2021 Статті

Лідер думки Кендалл Дженнер носить її на плечі, надаючи перевагу "місячній" моделі, Ріанна обирає аж два аксесуари, а Королева Великої Британії Єлизавета II за допомогою прямокутної форми демонструє верховну владу в країні. Йдеться про сумку - аксесуар, який вже давно зайняв помітне місце в гардеробі жінок і чоловіків. 


Сумніваєтеся перед покупкою сумки конкретної моделі? Розбираємося, чому варто купити шкіряну сумку, а не аналоги з еко-шкіри та інших альтернативних матеріалів. Ми знайшли щонайменше шість причин на користь аксесуарів з натуральної шкіри. Більше порад про те, як доглядати за аксесуаром, а також які тренди стануть першими fashion-ластівками сезону, що наближається, читайте в блозі FashionMix.


Чому варто купити шкіряну сумку?

Буває, навіть чітко уявляючи собі бажану модель, ми все одно сумніваємося під час покупки. Великий асортимент в інтернеті та шоурумах може перетворитися на квест, де голова йде обертом, і не дає спокою вічне питання: "Ця? Може, ось ця? Або, можливо, он та?". 


Компактні моделі, куди вміщається необхідний мінімум, або габаритні, з якими можна ходити в офіс чи переносити ноутбук з однієї зустрічі на іншу - сумки дивують розмаїттям фасонів, розмірів, відтінків, матеріалів і цін. Виникає дилема: вибрати дешевшу модель з еко-шкіри або інвестувати в дорожчий, але зносостійкий і екологічний аксесуар? Фахівці FashionMix зібрали плюси другого варіанта.


6 причин купить кожаную сумку, если вы еще этого не сделали


Вона витримає все

Жіноча шкіряна сумка - це покупка, в яку варто інвестувати. Натуральний матеріал набагато міцніший за еко-шкіру та інші альтернативи. Шкіряна сумка не протирається і витримує великі навантаження. Крім того, колір аксесуара з часом не змінюється. Особливо благородно з часом виглядають моделі в рудих або чорних відтінках.


Екологічність

Натуральна шкіра - екологічно чистий матеріал. Він не виділяє токсичних елементів і не завдає шкоди навколишньому середовищу. Зважаючи на високу зносостійкість, сумку з натуральної шкіри можна використовувати значно довше, запобігаючи новим імпульсивним покупкам і переспоживанню.


Синонім елегантності

Сумка з натуральної шкіри, зважаючи на вартість, зносостійкість і привабливий зовнішній вигляд, - це показник гарного смаку і синонім елегантності, luxury. Проте не варто відкладати покупку і боятися, що натуральна шкіра спустошить ваш портмоне. В асортименті FashionMix ви знайдете трендові та якісні моделі за доступною вартістю. Аксесуар збереже свій презентабельний вигляд і благородство навіть через роки використання.


Приємний аромат

Якісна натуральна шкіра має характерний делікатний запах. І це жирний плюс аксесуарів з цього матеріалу порівняно з неприємним токсичним і хімічним запахом сумки з бюджетної штучної шкіри.


Універсальність пасує до всього

Певні моделі шкіряної сумки жіночої через плече поза часом! У fashion-індустрії відомі форми і відтінки, які зберігають свою актуальність навіть через 20 і більше років - наприклад, легендарна модель Birkin від Hermès. Їй уже понад 30 років, але вона продовжує триматися в топі, збираючи навколо себе багато реплік, а також надихаючи дизайнерів і модельєрів на створення схожих моделей. 


Шкіряна сумка - це класика. Наприклад, аксесуар чорного кольору пасуватиме як до суворого офісного чи елегантного вечірнього образу, так і до деніму та навіть джинсів. Шкіряний клатч доповнить ваше вбрання на урочистому заході, а також стане трендовим аксесуаром для прогулянок, походів у кінотеатр або ресторан. Крім того, шкіряна сумка пасуватиме до будь-яких матеріалів: деніму, льону, трикотажу, шовку та інших.


Знахідка адептів мінімалізму

Натуральна шкіра - це сучасний Slow Fashion. Коли потрібно вибрати простий у дизайні, без прив'язки до сезонності, практичний, універсальний і зносостійкий аксесуар, віддавайте перевагу сумці з натуральної шкіри. При правильному виборі її не захочеться відкладати із закінченням сезону. Такий аксесуар легко комбінувати з різними стилями, тож вам не доведеться купувати п'ять і більше сумок "на кожен випадок".


Цікаво знати: принцеса Діана - прихильниця сумок зі шкіри

"Мода, можливо, не була пріоритетом леді Ді, але вона любила експериментувати", - це слова стиліста принцеси Діани. Анна Гарві допомогла легендарній жінці перевтілитися з помічниці виховательки в дитячому садку на королівську постать. Сумки Діани слугували ключем до особистості принцеси, створили образ рішучої, сучасної жінки.


Діана надихнула Christian Dior, Salvatore Ferragamo і Tod's назвати на її честь шкіряні аксесуари. Наприклад, сумка Salvatore Ferragamo з ремінцем-ланцюжком отримала ім'я Lady Di, коли з'ясувалося, що принцеса - прихильниця цієї моделі. 


Сумку Tod's D дизайнер переосмислив, коли побачив, як леді Ді упаковує в елегантний аксесуар особисті речі - від спортивного спорядження до предметів першої необхідності в подорожах у межах королівського туру. Так з'явилася сумка D-Styling, схожа на ранець. Вона ж і сьогодні залишається бестселером поряд з оригінальною моделлю. А жіночну сумку бренду Lana Marks суворої форми з гардероба принцеси надзвичайно складно дістати. Вартість рідкісних шкіряних версій виробу обходяться в кілька тисяч фунтів.


Сумки принцеси Діани і в 2021-му залишаються одними з найбільш позачасових. Більшість виробів - шкіряні, і лише невелика частина аксесуарів виготовлена з атласу з драпіруванням або вишивкою.


6 причин купить кожаную сумку, если вы еще этого не сделали


Рекомендації щодо догляду та зберігання: як продовжити термін використання сумки шкіряної?

Ви обрали сумку трендової форми та відтінку. Що далі? Щоб аксесуар прослужив довше, правильно доглядайте за сумкою, дотримуючись нашого чек-листа. Ми зібрали базові рекомендації, які забезпечать новій покупці презентабельний вигляд навіть через багато сезонів активного носіння: 


  • Уникайте зберігання сумки зі шкіри біля джерел тепла. Підвищена температура негативно впливає на матеріал аксесуара. До джерел тепла відносять: радіатор, камін, електрообігрівач (конвектор). 
  • Не перевантажуйте сумку. Носіння великої кількості речей призведе до втрати форми і швидкого зносу виробу. Віддавайте також перевагу сумкам зі щільної шкіри. Такий аксесуар важчий, але більше підходить для повсякденного використання. 
  • Правильно очищайте виріб від забруднень. Не варто використовувати для чищення ацетон, бензин або хімічні розчинники, оскільки це негативно впливає на стан сумки. Якщо потрібно видалити забруднення, використовуйте чисту губку, м'яку тканину і теплий мильний розчин. Протріть забруднену область, а після насухо витріть аксесуар. Для полірування використовуйте професійні засоби - спеціальні склади, креми та рідку шкіру. 
  • Зберігайте сумку в темній шафі. Уникайте зберігання виробу в поліетилені - так, процес окислення може змінити колір виробу. Якщо довго не плануєте носити аксесуар, набийте його папером.


В асортименті FashionMix доступні сумки для поціновувачів якості, зносостійкості та естетики. Для виробництва ми використовуємо високоякісну натуральну італійську шкіру, поставляючи матеріал з батьківщини наймодніших шкіряних виробів. 


Яскраві кольори сумок з наявності відповідають усім літнім трендам: ви знайдете аксесуари фіолетового, жовтого, зеленого кольорів, а також відтінку фуксія. Адепти класики зможуть вибрати моделі в білому і чорному відтінках. Купити сумку жіночу шкіряну допомагають кваліфіковані консультанти FashionMix. Ви можете вибрати виріб на сайті зі швидкою доставкою, а також купити сумку в шоурумі бренду.


2333
Будь ласка, зачекайте...