Аксесуари до жіночого ділового костюму: де купити ділову сумку в Києві

17.02.2022 Статті

Змінюючи або приводячи до ладу свій look, ви автоматично змінюєте або приводите до ладу власне життя. Хороша новина: замість кардинального і дорогого оновлення гардероба досить почати з підвищення статусу незначних на перший погляд деталей образу. Наприклад, з купівлі ділової шкіряної сумки, яка щодня працюватиме на вас і на ваш зовнішній вигляд в офісі, на мітингах і бізнес-презентаціях. 


Де купити ділову сумку в Києві, а також як вибрати аксесуар, поділилися стилісти-консультанти магазину аксесуарів з італійської шкіри FashionMix.


Аксессуары к женскому деловому костюму: где купить деловую сумку в Киеве


Особливості ділового стилю

Діловий костюм давно перестав бути нудним комплектом "піджак + блузка + штани або спідниця". Сучасні тренди і віяння в fashion-сфері додали родзинки в офіційний діловий, повсякденний офісний і business casual стилі. Доповнити ансамбль з одягу та урізноманітнити образ допомагають аксесуари, зокрема - ділові сумки з натуральної шкіри. 


До образу в стилі business casual рекомендуємо підібрати сумку-тоут або рюкзак, а для офіційного ділового варіанту віддати перевагу портфелю або папці. Який би варіант ви не обрали, шкіряні ділові сумки жіночі - ефектне рішення. Вони підкреслять статус власниці, додадуть респектабельності та авторитету.


3 причини чому треба купити ділові сумки

Якщо у ваші професійні обов'язки входять робочі мітинги і переговори з клієнтами або партнерами, де важливо вміти переконувати і справляти авторитетне враження, ділова сумка - ваш аксесуар "номер один". Зібрали головні причини, чому ділова сумка - must-have для робочих look-ів:


  • Підвищення авторитету в команді. Ви продумали до дрібниць офісні варіанти одягу. Віднесли в ательє вироби, які "сидять" не по фігурі. Ідеально попрасували одяг. Вклали чималу суму у взуття. Працюєте над поставою і голосом, щоб виглядати і звучати переконливіше. Одного дня ви входите в новий офіс... а сумка псує весь образ.

    Перед купівлею нового аксесуара переконайтеся, що обрана сумка - ділова і трендова. Відмовтеся від ідеї використовувати для роботи аксесуар, який носите у вихідні, або від походів до офісу з "баулоподібною" сумкою, з якою ви зазвичай вирушаєте до супермаркету. Ділові сумки при правильному виборі підкреслюють статус і підвищують авторитет власниці.
  • Привернення уваги. Стильна, підібрана відповідно до останніх fashion-тенденцій сумка притягує погляд. Особливо модними стилісти вважають вінтажні вироби. Звертайте увагу під час вибору аксесуара на класичні деталі, які стабільно залишаються в моді: лаковану шкіру кольору caramel у дусі 70-х та статусні принти й візерунки з 80-х (зважайте на те, що вони мають мати доречний вигляд на робочому місці). 
  • Підвищення настрою. Інвестиції в стильну ділову сумку швидко окупаються: в аксесуар поміститься тонка вечірня сукня, витончена ошатна шаль для вечірньої зустрічі в ресторані, дорогі парфуми та записна книжка. А настрій підвищиться від кожного разу використання аксесуара.


Якісна сумка з натуральної шкіри подарує впевненість у собі, позбавить зайвого стресу і почуття дискомфорту, а також підвищить авторитет в очах колег, керівництва і партнерів компанії.


Аксессуары к женскому деловому костюму: где купить деловую сумку в Киеве


Основні характеристики практичної та стильної ділової сумки

Діловий аксесуар і сумка на кожен день або для походів на вечірку - не одне й те саме. До сумок під офісний аутфіт висувають особливі вимоги. Так, наприклад, для роботи не підійде шкіряна сумка на пояс. Вибирати аксесуар слід за такими критеріями:


  • Місткість. Розмір сумки обирайте залежно від проєкту, своїх обов'язків і потреб. Щодня носите із собою ноутбук або папку з документами? Придивіться до варіантів, які вміщують у себе аркуш А4 і потрібні для роботи девайси. У цьому випадку може підійти сумка-портфель. Якщо для роботи досить компактної моделі, рекомендуємо придбати мініатюрну шкіряну сумку через плече в універсальному чорному кольорі або будь-якому нюдовому відтінку.
  • Збереження форми. Важлива риса ділового аксесуара - жорсткий каркас. Він забезпечує вмісту аксесуара надійний захист від пошкоджень під час падіння, а сама модель має більш статусний вигляд.
  • Мінімалістичний дизайн. Обирайте ділову сумку без зовнішніх кишень або з їхньою мінімальною кількістю. Недоречним буде використання аксесуара, декорованого камінням, стразами або яскравими принтами, виняток - якщо ваша сфера діяльності передбачає такий стиль. Зверніть увагу, що кишені обов'язково мають бути всередині виробу - так вам буде простіше зберігати підручні предмети. 


Правильно підібрана модель навіть допоможе скорегувати недоліки фігури. Наприклад, високій дівчині підійде об'ємна модель, тоді як дівчатам зі зростом до 1,55 м краще обійтися мініатюрними виробами, щоб не "перевантажити" образ. 


Жінкам з пишними стегнами або грудьми краще уникати округленого фасону. В інтернет-магазині ви можете купити жіночі ділові сумки портфелі та інші моделі. Доступний також широкий асортимент гаманців і рюкзаків. 


Основні моделі ділових сумок

Один з найпоширеніших варіантів жіночої ділової сумки для документів і девайсів - це портфель, рюкзак і вікендер. Популярні базові сумки чіткої геометричної форми: прямокутної, квадратної та трапецієподібної. Такий аксесуар легко впишеться в офісний стиль і підійде для business casual образів. Інші можливі варіанти:


  • Сумка-месенджер із довгим ременем через плече.
  • Сумка-купол із жорстким дном і стінками, які добре тримають форму. Носять аксесуар у руках або на передпліччі. 
  • Кросбоді середнього розміру, носиться через плече. 
  • Тоут - трендова модель останніх років. 
  • Сетчел середнього розміру і жорсткої форми. Носиться через плече. 
  • Сідл - сумка округленої внизу форми з кришкою-клапаном і довгою ручкою.


Якщо ви - топ-менеджер або керівник компанії, віддайте перевагу сумці-портфелю з натуральної шкіри темних кольорів. Ділова папка підійде для мітингу з партнерами, бізнес-презентації, ділової наради або наукової конференції. Її варто обрати менеджерам середньої ланки та бізнесменам-початківцям.


У велику сумку можна кинути клатч на випадок, якщо ділова зустріч переросте в бізнес-вечерю в ресторані. Колір сумки вибирайте відповідно до відтінку костюма, необов'язково обмежуватися чорним, сірим або коричневим. Прийнятними вважаються пастельні відтінки, а також бордовий, вишневий і благородний темно-зелений.


Аксессуары к женскому деловому костюму: где купить деловую сумку в Киеве


Не можете визначитися, яку сумку вибрати? Залиште запит на сайті FashionMix, і наші менеджери проконсультують з усіх питань. Влаштуйте собі онлайн-шопінг без стресу!

1636
Будь ласка, зачекайте...