Чорні сумки, які ніколи не вийдуть із моди: топ-5 варіантів з колекції FashionMix

20.06.2024 Статті

У божевільному вирі модних тенденцій залишається дещо, що від сезону до сезону і з року в рік не втрачає своєї актуальності. Це — різноманітні моделі сумок чорного кольору. Сьогодні це такий самий обовʼязковий предмет гардероба, як біла сорочка чи лакові човники.


При цьому це максимально універсальний аксесуар, який однаково актуальний і в прохолодні осінні дні, і в холодну зиму, і спекотного літа. Сумка чорна жіноча шкіряна доповнить будь-які образи — романтичні чи casual.


Дизайнери з сезону в сезон випускають нові варіації чорних сумок. Такі речі з незмінною актуальністю — найкраща модна інвестиція. Зібрали топ варіантів від FashionMix, які стануть модним штрихом будь-якого вашого look-у.


Сумка зі шкіри під рептилію

Артикул на сайті: FM0839B

Невелика сумка чорного кольору з фактурної шкіри під рептилію ідеально підійде для тих, хто прагне виглядати зухвало, сміливо й трендово. При правильній подачі зміїні візерунки можуть виглядати стримано й навіть інтелектуально. 


Проте з таким аксесуаром важливо витримати баланс: сумки з тисненням під рептилію чи крокодила не варто поєднувати з іншими елементами гардероба з подібним візерунком (винятком може слугувати взуття). Поєднуйте аксесуар із плісованами спідницями міді, джемперами та водолазками з тонкого кашеміру нейтральних відтінків, блузами, джинсами-бойфрендами та сукнями вільного фасону. 


Під клапаном цієї моделі чорної шкіряної сумки жіночої через плече ви знайдете одне відділення, що закривається на блискавку. Сумочку можна носити на плечі або через плече.


Розміри: 20см * 12см * 7см

Матеріал: натуральна італійська шкіра



Габаритна сумка з натуральної шкіри флотар

Артикул на сайті: FM0930D

Мʼяка сумка чорного кольору з натуральної шкіри флотар підійде під будь-який образ. Ця модель оздоблена зручними ручками, тому її можна носити в руці чи на плечі. Це місткий і зручний варіант для тих, хто веде активний спосіб життя чи кому потрібно добиратися в офіс із ноутбуком і документами. Всередині сумки знаходиться одне основне відділення, також є додаткова кишеня на блискавці.


Розміри: 28см * 36см * 14см

Матеріал: натуральна італійська шкіра



Мініатюрна сумка з ексклюзивним текстильним ремінцем

Артикул на сайті: FM0839N

Оздоблена оригінальним текстильним ремінцем та додасть родзинки вашому look-у. Під клапаном знаходиться одне відділення, що закривається на замок. Ця чорна шкіряна сумка через плече добре зберігає форму та підійде для речей першої потреби, як-от телефон, ключі, павербенк, гаманець і картхолдер. Носиться на плечі чи через плече.


Розміри: 20см * 12см * 7см

Матеріал: натуральна італійська шкіра



Сумка з довгим ремінцем, декорована ланцюжком

Артикул на сайті: FM0798A

Сумка прямокутної форми з акцентною деталлю у вигляді ручки — бестселер FashionMix. Плавні заокруглені лінії без зайвих елементів дозволять вигідно доповнити сумкою будь-який образ. Крім того, ця модель досить містка, у неї можна покласти все необхідне. У комплекті до аксесуара йде широкий ремінь через плече на карабінах. Під клапаном основне відділення сумки закривається на блискавку та дві кнопки. Крім того, модель містить додаткову кишеню на блискавці.


Розміри: 26см * 20см * 8см

Матеріал: натуральна італійська шкіра



Містка мʼяка сумка зі шкіри різних фактур 

Артикул на сайті: FM1348A

Ця модель чудово підійде на щодень. Вона містить два великі відділення, а також додаткову кишеню на блискавці й кишені менших розмірів. У сумку можна покласти речі першої потреби, а також теку з документами, ноутбук і зарядні пристрої. Аксесуар можна носити як в руках, так і на плечі, у чому допомагають ремені, що регулюються під потрібну вам довжину. Сумка оздоблена шкірою різних фактур.


Розміри: 35см * 28см * 13см

Матеріал: натуральна італійська шкіра



В асортименті FashionMix доступні сумки високої якості, зносостійкості та естетики. Для виробництва ми використовуємо натуральну італійську шкіру. Це матеріал, який тривалий час зберігатиме привабливий зовнішній вигляд навіть за умови активного використання шкіряних сумок. 


Ви можете вибрати й купити сумку жіночу шкіряну підвищеної зносостійкості, а менеджери проконсультують з усіх питань і допоможуть вибрати виріб, який підійде саме вам. На сайті ви знайдете як класичні моделі спокійних нейтральних відтінків, так і аксесуари фіолетового, жовтого, зеленого кольорів, а також відтінку фуксія, які притаманні для літнього сезону й сміливих нарядів. 

818
Будь ласка, зачекайте...