Догляд за шкіряною сумкою

22.04.2020 Статті

Ми в FashionMix переконані: модна шкіряна сумочка, як і маленька чорна сукня, повинна бути у всіх. Вона - акцентна деталь будь-якого образу: урізноманітнює офіційний костюм або монохромну сукню, підкреслить епатажність вбрання або стане доповненням до коктейльної сукні. Однак, як і будь-яка інша річ, шкіряна сумка потребує догляду. Уже передумали тішити себе стильним подарунком? Вам не доведеться витрачати великі суми, щоб підтримувати бездоганний вигляд своєї сумочки! Дотримуйтеся простих рекомендацій, щоб радіти трендовому аксесуару протягом багатьох років.


Шкіряна сумка правильний догляд

Чищення та захист

Навіть потай від нас не використовуйте для очищення матеріалу вологі серветки. Ще одне "табу" - не терти з силою місце забруднення. Видаляти плями зі шкіри необхідно якомога швидше, поки забруднення не проникли глибоко в матеріал. Особливо важливо включити чистку сухою ганчіркою і щіткою в догляд за жіночою сумкою з нубуку або замші.

З настанням літа гардероб може поповнитися білими сумками і рюкзаками зі шкіри. Ми часто чуємо захоплені відгуки про наших "білосніжок"! Гарний акцент образу може зіпсувати тільки одне - світлі вироби швидко брудняться. У догляд за білою шкіряною сумкою важливо включити засіб, призначений для очищення типу шкіри, з якого зроблено ваш виріб. Він допоможе позбутися слідів кулькової ручки, бруду, жирних плям і слідів помади. Адже просто?

Незважаючи на те, що шкіру під час виробництва просочують воском і спеціальними жирами, з часом її необхідно змащувати кремом на основі бджолиного воску.

Уход за кожаной сумкой


Контакт з водою та сонцем

З кожною таке траплялося: дощ, що раптово застав під час прогулянки зі шкіряною сумкою, викликав неприємний холодок по шкірі: що буде з аксесуаром? Не варто бігти на підборах додому. Після приходу протріть сумку насухо м'якою сухою тканиною. Не намагайтеся висушити виріб за допомогою фена або нагрівальних приладів. У дощову погоду або за високої вологості повітря використовуйте спеціальні водовідштовхувальні спреї та крем на основі бджолиного воску (може перефарбовувати виріб в інший відтінок).

Шкіра також вимагає обережності в сонячну погоду - потрапляння прямих променів може викликати вицвітання верхнього шару. Для захисту матеріалу і довговічності виробу використовуйте захисний крем.

Уход за кожаной сумкой


Зберігання

Найкраще місце для зберігання сумок з натуральної шкіри - темна шафа. Уникайте зберігання виробу в поліетилені - супутній процес окислення здатний змінити колір сумки. Якщо ви не плануєте носити аксесуар тривалий час, набийте його папером. Так сумка не втратить форму і порадує вас у наступному сезоні.

Використовуйте якісну рідку шкіру, коли потрібно усунути недоліки верхнього шару матеріалу, з якого виготовлена сумка. Вона приховає подряпини та легкі локальні потертості. Зверніть увагу, що засіб не призначений для перефарбовування сумки та ремонту розривів шкіри.

Купити сумку жіночу шкіряну з натуральних матеріалів високої якості в FashionMix просто! Оформляйте замовлення на сайті або в Instagram, і отримаєте детальну консультацію по догляду. Ми працюємо для Вас ❤


Найкращі пропозиції нашого магазину

1191
Будь ласка, зачекайте...