Види та типи натуральної шкіри

22.04.2020 Статті

Шкіряні вироби довгі роки потрапляють у "глянець" і на модні покази, підкреслюють стиль і статус їхнього власника. Широкий асортимент сировини дає змогу виготовляти одяг та аксесуари, наділені особливостями у використанні та догляді. Шанувальникам натуральної шкіри варто про них знати, щоб підібрати і купити ідеальну шкіряну сумку або гаманець, а також правильно доглядати за трендовим придбанням.

Кожна сумка з каталогу FashionMix має унікальний характер, що досягається залежно від виду використовуваної шкіри. При виробництві використовуються такі види преміум-якості:

  •  флотар;
  •  сафьян;
  •  гладка;
  •  «крейзі хорс».

Ми закуповуємо сировину в Італії, приділяючи особливу увагу якості основи виробу і фурнітури. Спеціальне покриття захищає матеріал від пошкоджень і забезпечує довговічність жіночих сумок.

Виды и типы натуральной кожи


Переваги щкіряних виробів

Аксесуари, виконані зі шкіри, мають низку переваг:

  •  міцністю;
  •  універсальністю;
  •  привабливим зовнішнім виглядом;
  •  стійкістю до перепаду температур.

Шкіра - багатофункціональний матеріал. Завдяки цьому дизайнери і модельєри домагаються різноманітності форм і моделей. У каталозі FashionMix ви знайдете шкіряну сумочку через плече, функціональні мініатюрні бананки, місткі сумки-торби і не тільки.


Види натуральної шкіри

Матеріал класифікують за призначенням, особливостями вичинки та обробки.

Флотар - фаворит підписниць в Instagram. Якщо у вашому гардеробі раніше не було шкіряної сумочки, тоді наші сумки з флотара саме для вас. Цей вид шкіри має цікаву лицьову структуру і водовідштовхувальний ефект. Вироби з флотара можна носити цілий рік, не побоюючись осінньої погоди або раптового намокання.

Сап'янова шкіра має щільність і еластичність. Нанесення спеціального тиснення дає змогу сумкам довше зберігати привабливий вигляд. На поверхні виробів із саф'янової шкіри практично непомітні відколи, подряпини і тріщини.

Сумки з гладкої шкіри визнані найбільш якісними. При виробництві жіночої сумки з цієї сировини матеріал не піддається шліфуванню, забезпечуючи більш тривалий термін служби виробів.

Ви часто могли бачити фото сумок жіночих шкіряних з цього матеріалу. Crazy Horse ("крейзі хорс") - вид шкіри, який набуває вінтажного ефекту після тривалого носіння виробу. Незважаючи на прямий переклад "дикий кінь", матеріал отримують під час оригінальної обробки шкіри з великої рогатої худоби. Гладка матова шкіра - наш фаворит для модних жіночих рюкзаків. Зверніть увагу, що цей вид шкіри може перший час забарвлювати одяг світлих відтінків.

Шукайте стильні, довговічні та практичні шкіряні сумки, які підкреслять вашу індивідуальність? У каталозі FashionMix представлені аксесуари найвищої якості. Купити шкіряну сумку жіночу допомагає кваліфікований менеджер. Ми контролюємо закупівлю матеріалів, виготовлення і доставку виробу на кожному етапі, щоб забезпечити бездоганність продукції та сервісу. FashionMix - Ваша щаслива Сумочка ❤❤

3226
Будь ласка, зачекайте...